L'estiu es viu al Monterols practicant esport, fent amics i divertint-se

Més de 600 nens i nenes participaran en les activitats d'estiu que un any més organitza el Club Tennis Reus Monterols, del 25 de juny al 7 de setembre
Un estiu de diversió al Monterols.
Un estiu de diversió al Monterols. | Josep Martí

 

El Club Tennis Reus Monterols  (CTRM) organitza un any més 'L’estiu al Monterols', un ampli ventall d'activitats esportives per a nens, nenes i adolescents dels 2 als 16 anys que es durà a terme del 25 de juny i fins al 7 de setembre. Més de 600 nois i noies participen cada any en aquesta iniciativa que enguany arriba a la seva vintena edició. Unes xifres que reafirmen el Club Tennis Reus Monterols com una de les entitats referents en esport, lleure i oci a Reus. Per veure com és el Campus del Monterols, podeu clicar en aquesta galeria de fotos.

 

Per aquest estiu 2018, el Monterols organitza la vintena edició del popular Campus Multiesportiu, on nens i nenes de 3 a 12 anys, practicaran diferents esports com tennis, pàdel, bàsquet, futbol. A més, també faran tallers i activitats a l'aire lliure, així com gaudiran a les dues grans piscines del club. Totes aquestes activitats es realitzen sota els valors de la pràctica esportiva, l’amistat i la diversió.

 

Els nens i nenes practicaran esport i es divertiran.
Els nens i nenes practicaran esport i es divertiran. | Josep Martí

 

Un campus també per a adolescents

Els adolescents també tenen un programa d'estiu fet a la seva mida, així poden inscriure's al Campus Jove que ofereix activitats i esports adaptats a la seva edat com classes de Fitness, diversió a la piscina i una acampada nocturna al Club. Una de les jornades que més agrada als adolescents és la de la nit del 26 de juliol amb la clàssica acampada i la posterior festa nocturna. Aquesta és una activitat que el club reusenc repeteix enguany, on els nens i nenes que tenen més de 12 anys poden quedar-se a dormir al Club Tennis Reus Monterols acompanyats dels monitors. Una experiència que agrada molt i que, des del club, volen seguir potenciant gràcies a l’èxit que ha tingut en anteriors ocasions.

 

A més, el Club Tennis Reus Monterols, per a tots aquells apassionats dels esports de raqueta, com poden ser el tennis i el pàdel, també ofereix l'Escola de Tennis i l'Escola de Pàdelon els participants es poden iniciar o millorar la seva tècnica individual. Tots els participants també s'ho passaran d’allò més bé a les piscines del Club i amb una festa aquàtica cada divendres. Totes les tardes, també s'organitza l'Escola de Natació, on els majors de 3 anys poden aprendre o nadar o millorar la seva tècnica.

 

El Campus és per a nens i nenes des dels 2 fins als 16 anys.
El Campus és per a nens i nenes des dels 2 fins als 16 anys. | Josep Martí

 

Minicampus per a infants

Per aquest estiu 2018, el Tennis Monterols presenta una novetat important i és que, per primer cop, ofereix el Mini Campus, una nova proposta per a nens i nenes de 2 o 3 anys (nascuts el 2015 i amb P2 finalitzat). L'horari de les activitats d'estiu és de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores. A més, s'ofereix servei d’acollida i menjador perquè els nens puguin estar allí des de les 08.00 hores del matí i es quedin a dinar fins a les 16.00 hores. Les inscripcions a L'Estiu al Monterols ja estan obertes i es poden fer a la recepció del club o al web www.tennismonterols.cat.

 

Sortegem una setmana de Campus Multiesportiu al Monterols

Des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una plaça per a un nen o nena d'entre 3 i 12 anys per gaudir d'una setmana durant el mes d'agost del Campus Multiesportiu del CTR Monterols. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al dijous 31 de maig a les 09.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats. Molta sort!

 

SORTEIG TANCAT

 

 

El guanyador ha estat Arnau Penas de Reus. Felicitats!