'Tully', la cara menys idil·líca de la maternitat, arriba a la cartellera d'Ocine

Repassem tot seguit les estrenes d'aquesta setmana a la cartellera d'Ocine

 

'Con amor, Simon'

 

'Con amor, Simon'
'Con amor, Simon' | Cedida

 

  

Drama romàntic americà sobre un noi de disset anys que encara no ha confessat a la seva família que és gay i que desconeix la identitat d'un company de classe anònim del qual s'ha enamorat en línia. Resoldre ambdós assumptes resultarà divertit, aterridor i canviarà la seva vida per sempre.

 

'El mundo es suyo'

'El mundo es suyo'
'El mundo es suyo' | Cedida

 

Comèdia espanyola sobre dos amics, un d'ells abandonat per la seva dona i que s'instal·la a la casa de l'altre. En 24 hores molt boges, en les que emprenen un viatge per portar el vestit de comunió al fill d'un d'ells els passen moltes coses, cada una més esbojarrada que l'anterior.

 

'Hereditary'

'Hereditary'
'Hereditary' | Cedida

 

  

Misteriós i inquietant drama amb punts de terror sobre una família amb estranys secrets que passen d'una generació a l'altra i que porten a un terrible destí. Una història d'aquelles que si bé juguen amb la suggestió i la tensió constant, deixen bastant sorprès per la seva originalitat. Protagonitza Toni Collete i Gabriel Byrne.

 

  

'Superagente canino'

'Superagente canino'
'Superagente canino' | Cedida

 

Nova aventura amb animal com a protagonista, en aquest cas, un rottweiler que és policia i que ha de treballar al costat d'un agent humà de l'FBI per rescatar a un bebè panda robat. Tot plegat en un món de pedicures, Botox, depilacions i luxe... caní.

  

  

'Tully'

 

  

És l'estrena més important de la setmana i una interpretació que tota la crítica ha posat pels aires per part de Charlize Theron. Mare de tres fills, el darrer nounat, la protagonista rep un inesperat regal del seu germà. Una mainadera que l'ajudi a les nits. Primer li sembla una extravagància però acaben tenint una relació única. Si us van agradar comèdies independents com Juno i Young Adult, us agradarà, doncs els responsables són els mateixos i la filosofia també: retratar en clau realista, sense filtres i amb un cert to pessimista però alhora sarcàstic, situacions quotidianes o moments positius de la vida, que, en el fons, tenen també una part negativa que se sol silenciar.

  

  

Encara en cartell...

 

 

'La malvada guineu ferotge'

'La malvada guineu ferotge'
'La malvada guineu ferotge' | Cedida

 

 

Deliciosa pel·lícula infantil d'animació francesa amb la qual els petits de la casa (amb tres o quatre anys ja la poden seguir força bé) gaudiran d'allò més. Presentada com una obra de teatre, ens explica tres històries que transcorren en una granja al mig del bosc i amb una guineu que és incapaç de fer por a ningú i de caçar res, un porquet pràctic i ordenat, uns pollets que es pensen que la guineu és la seva mare i una gallina forta i lluitadora.

 

El conjunt és entretingut i simpàtic, amb uns personatges entranyables que es guanyen aviat la simpatia de l'espectador. A més, transmet valors positius entre el públic infantil, valor afegit a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar a veure amb els més petits de la casa. Molt recomanable.