El superheroi més gamberro de Marvel aterra a la cartellera tarragonina

Aquestes són les estrenes de la setmana a les sales Ocine de Tarragona

 

 

  'Borg Vs. McEnroe'

 

'Borg Vs McEnroe'
'Borg Vs McEnroe' | Cedida

 

  

Drama esportiu protagonitzat per Shia LaBeouf (un bon actor en hores molt baixes) i Stellan Skarsgard que recrea un d'aquells episodis esportius mítics dins la història del tenis. Wimbledon, 1980. El món espera veure el jugador de tenis número u mundial Björn Borg que vol guanyar el seu cincquè títol de Wimbledon. Però pocs saben què amb només 24 anys està desanimat, desgastat i amb greus problemes d'ansietat. Un ambiciós John McEnroe lluitarà aferrissadament per aconseguir el títol.

 

  

'Deadpool 2'

 

 

 

Marvel es va treure els complexos de damunt amb Deadpool. Va ser el primer heroi que descaradament va buscar anar més enllà de la correcció que se li pressuposa a algú que ha de salvar el món i presentar-se com un maleducat, gamberro, descarat i escatològic personatge que va gaudir de la complicitat del públic, convertint un heroi menor de la marca en una nova i lucrativa saga pels estudis. Ara arriba la segona part protagonitzada també per Ryan Reynolds i amb el mateix estil que la primera, aparentment menys pujat de to i amb l'acció per sobre de les gracietes de guió. Però vaja, que agradarà molt als habituals de Marvel.

 

 

  

'Las estrellas de cine no mueren en Liverpool'

 

  

Sota aquest títol tan enigmàtic se'ns presenta una comèdia dramàtica vestida de biopic sobre un actor britànic que rep la trucada de la seva examant, una guanyadora d'un Oscar que ha patit un col·lapse en un hotel de Lancaster. Mentre ella es nega a què els metgis l'atenguin, ell només es veu capaç de dur-la a la seva humil casa familiar de Liverpool. Allà reviuran tot el que els va unir i també el que els va separar.

  

 

  

Encara en cartell...

 

 

'Campeones'

 

'Campeones'
'Campeones' | Cedida

 

  

El darrer gran fenòmen del cinema espanyol ha passat més desapercebut que els darrers èxits que li serien comparables (Señor, dame paciencia' o 'Ocho apellidos vascos') però en canvi es tracta d'una pel·lícula que va molt més enllà de la comèdia fàcil i amb bones intencions que s'ha erigit ja en un gènere en si mateix durant els darrers anys.

 

 

La pel·lícula dirigida per Javier Fesser destil·la humanitat, respecte i profunditat pels quatre costats i connecta amb el públic des del minut u. Sense perdre en cap moment el to còmic i divertit, cada línia del diàleg i cada seqüència van endinsant-nos en la història, en les vides de cada un dels personatges i en un món, el de la discapacitat fisca i intel·lectual massa poc conegut i que sovint provoca atordiment i condescendència precisament per aquest desconeixement de la realitat d'aquestes persones.

 

  

Fesser sap tractar el tema de cara, sense més llàgrimes de les necessàries i amb ritme, alegria, i emotivitat positiva que explica honestament i amb el cor a la mà. Destacable també la interpretació de l'equip sencer, molts d'ells actors no professionals, però sobretot de Javier Gutiérrez, en un paper magnífic que contribueix a fer de tot plegat una pel·lícula molt ben explicada i de les que toquen el cor. No us la perdeu.

 

  

Totes les estrenes i també la resta de pel·lícules que estan encara en cartell les podeu descobrir aquí, així com els seus horaris, durada i sales on es projecten. A més, podeu comprar les vostres entrades en línia.