La pel·lícula definitiva de Marvel arriba a la cartellera tarragonina

La venda anticipada d'entrades funciona a bon ritme i l'expectació per veure-la és màxima

Com ja és habitual durant dos cops l'any, ben aviat podreu tornar a gaudir de la Festa del Cinema a les sales Ocine de Tarragona. Durant tres dies, 7,8 i 9 de maig, totes les entrades per totes les sessions costaran 2,90 €/entrada, la qual cosa fa que sigui molt assequible anar al cinema durant aquells dies.

Per la resta de l'any, i com que la festa del cinema només dura tres dies, hi ha també disponible la targeta Ocine Fidelity Plus, que és gratuïta i que permet veure les pel·lícules per només 5,80 € durant la setmana i 6,30 € durant el cap de setmana. A més, s'acumulen punts que es poden bescanviar per entrades, llaminadures, etc.

Encara a millor preu que durant la festa del cinema, durant avui i demà, podeu anar a Ocine Les Gavarres a veure la meravellosa pel·lícula de la directora catalana Isabel Coixet ' La librería' a només 2 € per entrada. D'aquesta manera, Ocine s'ha volgut sumar al dia internacional del llibre, que vam viure dilluns coincidint amb la Diada de Sant Jordi, programant aquest passi especial de la pel·lícula de Coixet, una autèntica declaració d'amor a la literatura. També és destacable que el dimarts dia 1 de maig a partir de les 20:15 hi haurà la projeccó de Manon de Massenet, un espectacular ballet en directe.

  

  

Entre les pel·lícules que arribaran aquest cap de setmana a la cartellera de Tarragona destaquen:

' 7 días en Entebee'

'7 días en Entebee'
'7 días en Entebee' | Cedida

 

  

José Padilha (que va intentar tornar a la vida Robocop ara fa cinc anys i no se'n va sortir) dirigeix aquest drama anglès sobre el segrest, l'any 1976 d'un avió procedent de Tel Aviv. Els terroristes demanen l'alliberament dels presos palestins a Israel a canvi de no assassinar els passatgers. L'avió va aterrar a Entebbe, Uganda, on va haver-hi una de les operacions de rescat més impactants de la història recent.

 

  

'Hacerse mayor y otros problemas'

  

Comèdia espanyola amb Bárbara Goenaga, Antonio Resines, Vito Sanz i Silvia Alonso. Emma, que escriu contes per a nens, es desperta a la trentena sense parella ni feina estables. Enmig del caos en què s'ha convertit la seva vida, la seva millor amiga Lola li anuncia que s'ha quedat embarassada i li demana que sigui la padrina del seu fill. Fluixeta i tòpica.

 

  

'Noche de juegos'

'Noche de juegos'
'Noche de juegos' | Cedida

 

  

Comèdia salvatge i amb punts de thriller sobre un grup d'amics que cada cap de setmana es reuneix per jugar a jocs de taula. Un cap de setmana però, organitzen una festa amb un misteriós assassinat, segrestadors falsos i falsos agents federals. Però tot és mentida i part del joc, no? Acció i diversió sense més pretensions.

'Vengadores: Infinity war'

  

Si Marvel és una pel·lícula, és aquesta. Viatge cinematogràfic sense precedents que abraça tot l'Univers Marvel en l'enfrontament definitiu i més sanguinari de tots els temps. Els Vengadores i els seus superherois han d'estar disposats a sacrificar-ho tot en un intent de derrotar el poderós Thanos, abans que els seus plans de devastació i ruïna acabin amb l'univers. La premissa és la mateixa de sempre però pel que hem pogut veure fins ara als tràilers i prèvies de la pel·lícula, mai abans s'ha vist el que veurem amb tots els personatges en acció i lluitant contra un enemic comú. És sens dubte l'estrena de la setmana (i una de les de l'any)

  

  

Encara en cartell...

  

'Isla de perros'

'Isla de perros'
'Isla de perros' | Cedida

 

  

Sorprenent i inspiradora joia del cinema d'animació amb personalitat pròpia i destinada a un públic adult per la profunditat i complexitat dels temes que aborda i del missatge que transmet, 'Isla de perros' és senzillament fabulosa, una de les millors pel·lícules del que portem de 2018.

  

Wes Anderson ('Fantástico Señor Fox', 'Moonrise Kingdom', 'El Gran Hotel Budapest') és un director molt peculiar que entusiasma als espectadors que busquen originalitat a la pantalla gran; anar una mica més enllà del que ens arriba habitualment. Amb una estètica pròpia i una manera de rodar i d'explicar les històries fàcilment identificable (plans molt simètrics, harmonia visual i sonora, diàlegs picats i plens de dobles sentits) aquí s'endinsa de nou en el ric món de l'stop motion per reflexionar, a partir de la història d'un grup de gossos deportats a una illa plena de residus, sobre la tirania, la corrupció política, la lluita de classes o fins i tot el paper dels homes i dels animals al món.

  

Descobrir-la és tot un plaer pels sentits i si bé la trama es segueix fàcilment, el rerefons de tot el que explica té força mala llet i és un retrat fidel però metafòric de les misèries del món actual. Us recomanem que no us la perdeu. Mentrestant, per anar fent boca, aquí teniu un making off de la feinada que porten aquest tipus de pel·lícules. El resultat final és un petit tresor que us encantarà.

Recordeu que teniu tota la informació de les pel·lícules que actualment hi ha en cartellera a la pàgina web d'Ocine.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on