Oriol Tarragó, director de so de 'Jurassic World 2', presentarà la pel·lícula aquest cap de setmana a Ocine Les Gavarres

Oriol Tarragó, en una imatge d'arxiu
Oriol Tarragó, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El reusenc Oriol Tarragó és el director de so de Jurassic World 2: El Reino Caído, una de les grans estrenes d'aquest 2018 a tot el món. Dirigida pel barceloní J. Bayona i produïda per Steven Spielberg, la pel·lícula es perfila com un dels grans èxits de la temporada i s'estrenarà aquest proper dijous dia 7 de juny als cinemes. 

 

El currículum de Tarragó és d'aquells que impacten: 4 premis Goya, 7 premis Gaudí al millor so per pel·lícules tan conegudes i aplaudides per tothom com 'Un monstruo viene a verme', 'El Niño', 'Lo imposible' o 'El orfanato'. Ara, ha escalat uns quants esglaons treballant en una de les grans superproduccions de Hollywood d'aquelles que mouen xifres i dades que maregen: Un pressupost de 260 milions de dòl·lars, un rodatge de 135 dies a Anglaterra i Hawai, animació digital i bèsties animatròniques com la de Rexy, que medeix més de nou metres i que només es pot moure amb la intervenció de 14 persones o superestrelles del nivell de Chris Pratt i Bryce Dallas Howard al capdavant.

 

 

Presentació de la pel·lícula a Ocine Les Gavarres


El mateix Oriol Tarragó, serà l'encarregat de presentar la pel·lícula a l'espectacular Sala 17 d'Ocine Les Gavarres aquest dissabte dia 9 de juny a partir de les 16:30 h. La pel·lícula es projectarà en ATMOS a partir de les 17:00 h i mitja hora abans, el seu director de so explicarà als assistents com ha estat la seva feina i aspectes relacionats amb el so de la pel·lícula, tan important en una producció d'aquestes característiques.

 

Les butaques completament reclinables són un dels atractius de la sala 17 d'Ocine Les Gavarres
Les butaques completament reclinables són un dels atractius de la sala 17 d'Ocine Les Gavarres | Cedida

 

 

Les entrades per aquest passi tan especial ja són a la venda. La previsió és que no tardin a esgotar-se doncs no sempre es té l'oportunitat de veure un dels grans èxits de Hollywood tant a prop d'una de les persones que l'ha fet possible.