Oriol Tarragó, director de so de 'Jurassic World 2', presentarà la pel·lícula aquest cap de setmana a Ocine Les Gavarres

Oriol Tarragó, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El reusenc Oriol Tarragó és el director de so de Jurassic World 2: El Reino Caído, una de les grans estrenes d'aquest 2018 a tot el món. Dirigida pel barceloní J. Bayona i produïda per Steven Spielberg, la pel·lícula es perfila com un dels grans èxits de la temporada i s'estrenarà aquest proper dijous dia 7 de juny als cinemes. 

 

El currículum de Tarragó és d'aquells que impacten: 4 premis Goya, 7 premis Gaudí al millor so per pel·lícules tan conegudes i aplaudides per tothom com 'Un monstruo viene a verme', 'El Niño', 'Lo imposible' o 'El orfanato'. Ara, ha escalat uns quants esglaons treballant en una de les grans superproduccions de Hollywood d'aquelles que mouen xifres i dades que maregen: Un pressupost de 260 milions de dòl·lars, un rodatge de 135 dies a Anglaterra i Hawai, animació digital i bèsties animatròniques com la de Rexy, que medeix més de nou metres i que només es pot moure amb la intervenció de 14 persones o superestrelles del nivell de Chris Pratt i Bryce Dallas Howard al capdavant.

 

 

Presentació de la pel·lícula a Ocine Les Gavarres


El mateix Oriol Tarragó, serà l'encarregat de presentar la pel·lícula a l'espectacular Sala 17 d'Ocine Les Gavarres aquest dissabte dia 9 de juny a partir de les 16:30 h. La pel·lícula es projectarà en ATMOS a partir de les 17:00 h i mitja hora abans, el seu director de so explicarà als assistents com ha estat la seva feina i aspectes relacionats amb el so de la pel·lícula, tan important en una producció d'aquestes característiques.

 

Les butaques completament reclinables són un dels atractius de la sala 17 d'Ocine Les Gavarres | Cedida

 

 

Les entrades per aquest passi tan especial ja són a la venda. La previsió és que no tardin a esgotar-se doncs no sempre es té l'oportunitat de veure un dels grans èxits de Hollywood tant a prop d'una de les persones que l'ha fet possible.Comentaris

envia el comentari