Beguda i crispetes gratis a Ocine per a qui col·labori en la campanya 'La fam no fa vacances'

La solidaritat arriba a les sales de cinema en el marc d'aquesta campanya que vol receptar aliments per distribuir-los entre les persones més necessitades

Una imatge de la recol·lecta que es fa al Banc dels Aliments.
Una imatge de la recol·lecta que es fa al Banc dels Aliments. | Banc dels Aliments

Més d'una vintena de sales de cinema de Catalunya, que sumen un total de 200 pantalles, celebren el proper dissabte 2 de juny la campanya 'La fam no fa vacances'. Es tracta d'una jornada solidària en benefici del Banc dels Aliments, que vol recaptar aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades puguin rebre ajuda alimentària durant els mesos d'estiu. L'esdeveniment també vol motivar la societat catalana a movilitzar-se contra la gana, un problema que és present al nostre voltant, organitzant actes i activitats que permetin fer aquestes recollides d'aliments bàsics per omplir els magatzems d'aquesta entitat.

Al Camp de Tarragona els cinemes participants en aquesta campanya benèfica són Ocine Les Gavarres, Ocine Vila-seca, Ocine El Vendrell, JCA Cinemes Valls i MCB Cinemes Calafell. Durant el 2 de juny, aquests cines obsequiaran amb un lot de beguda+crispetes totes aquelles persones que col·laborin amb 'La fam no fa vacances' portant aliments bàsics, com poden ser oli, llet i conserves, durant les sessions de tarda.

Persistència en la precarietat alimentària

Aquesta és la sisena edició de la campanya, i està motivada per continuar ajudant a totes aquelles persones en situació de pobresa, les quals ja són el 20% de la societat catalana. Des del Banc dels Aliments asseguren que aquesta situació mostra «una persistència de la precarietat alimentària en el nostre entorn», el que desemboca en una demanada creixent d'aliments per part de les entitats que es dediquen a ajudar aquestes persones. En total, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, atenen més de 210.000 persones. 'La fam no fa vacances' es durà a terme durant els mesos de maig, juny i juliol per aprovisionar les entitats d'ajuda socials durant aquest estiu.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on