L'inquietant 'No dormirás' protagonitza la cartellera de cinema d'aquesta setmana

Aquestes són les estrenes que podreu veure a Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres dia 15 de juny:

'No dormirás'

'No dormirás'
'No dormirás' | Cedida

 

Inquietant i terrorífica història protagonitzada per Belén Rueda, Eva De Dominici i Natalia Molina. En un hospital psiquiàtric abandonat, un grup de teatre radical experimenta amb l'insomni per preparar un muntatge d'una obra. Amb el pas dels dies sense dormir, la realitat i la ficció es mesclen amb energies i històries ocultes d'aquell lloc tan espantós. Ensurts i tensió a dojo.

'Qué guapa soy' 

Michelle Williams, Eily Ratajkowski, Amy Schummer o Naomi Campbell protagonitzen aquesta comèdia fàcil sobre una noia normal que s'enfronta cada dia a les seves inseguretats i es desperta un dia pensant que és la dona més bella i capaç del planeta. Amb aquesta nova confiança en si mateixa se sent capaç de viure la seva vida sense complexos però... i quan s'adoni que la seva aparença real no ha canviat?

'Colmillo blanco'

Animació francesa amb una història ambientada al nord-oest de Canadà on un gos llop viu els primers mesos de la seva vida sense contacte amb els humans. Aviat es converteix en un gos incomparable i en el millor tirador de trineu de tots. Aviat un caçador corrupte i violent vol guanyar molts diners amb batalles il·legals de gossos i l'animal haurà d'aprendre a sobreviure en aquestes dures condicions.

'Los 50 son los nuevos 30'

'Los 50 son los nuevos 30'
'Los 50 son los nuevos 30' | Cedida

 

Ens quedem a França amb una comèdia romàntica protagonitzada per Marie Francine qui, amb 50 anys es divorcia i ha de tornar a casa dels seus pares, que segueixen tractant-la com una nena. Aviat coneix un home que té el mateix problema que ella. Els embolics no han fet més que començar...

Encara en cartell... 

'Jurassic World: El reino caído'

'Jurassic World 2'
'Jurassic World 2' | Cedida

 

L'expectació per veure la cinquena entrega de la saga dels dinosaures era màxima i més tenint en compte que el director és barceloní i que part de l'equip tècnic és de casa nostra, com el director de so, Oriol Tarragó. Les expectatives s'han complert i ens trobem davant d'una excel·lent pel·lícula que J.A.Bayona ha aconseguit impregnar del seu estil i universos personals. I era difícil tractant-se d'una superproducció de Hollywood amb Steven Spielberg a la producció i les regles dels grans estudis marcant el joc.

No desvetllarem l'argument. Només constatar que hi ha dues parts força diferenciades, una més entregada a l'esperit original de la seva predecessora i a la saga en general i una segona part, més emocional, que principalment transcorre dins una gran mansió i en la que Bayona ens porta al terreny de l'emoció, la foscor, algun ensurt i un relat en la qual dinosaures i humans tenen molts punts en comú.

La pel·lícula no decau en cap moment, la trama s'aguanta perfectament i l'Indoraptor, el nou dinosaure d'aquesta entrega, és una bèstia que realment va un pas més enllà del que hem vist fins ara. Us ho passareu genial.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on