Darrer dia de la Festa del Cinema a Tarragona amb 'Vengadores' i 'Campeones' com a plats forts

Repassem les pel·lícules que podreu veure a partir d'aquest divendres a les sales Ocine de Tarragona

La festa del cinema continua a bon ritme
La festa del cinema continua a bon ritme | delCamp.cat

 

La festa del cinema continua portant la gent a les sales a bon ritme segons els organitzadors de l'esdeveniment. Així doncs, les dades que s'han fet públiques fins al moment són les d'un augment del 5,4% en relació a la festa del cinema del passat octubre i d'un 3% menys que durant el mes de maig de l'any passat. Les expectatives de mantenir resultats similars a les darreres edicions són bones.

Pel que fa a les pel·lícules més vistes a Tarragona, 'Vengadores: Infinity War' de Marvel és la primera en el rànquing amb molta diferència vers les altres, cosa que ja es preveia atesos els excel·lents resultats a taquilla que aquesta pel·lícula ja va tenir el primer cap de setmana de la seva estrena. 'Campeones' de Javier Fesser és la segona més vista tant dilluns com dimarts i 'Proyecto Rampage' la tercera pel·lícula més sol·licitada entre el públic tarragoní. 

Pel que fa a les estrenes que podreu veure a partir d'aquest divendres destaquen:

'Mi familia del norte'

'Mi familia del norte'
'Mi familia del norte' | Cedida

 

Dany Boon continua allargant una de les sagues més exitoses del cinema francès amb la comèdia. 'Mi familia del norte', hereva directa de 'Bienvenidos al norte'. El personatge protagonista, un gran arquitecte que està preparant una exposició a París rep la visita de la seva mare, el seu germà i la seva cunyada, tots ells, del nord del país, cosa que ningú sap en l'entorn exclusiu i elitista en què es mou per la capital de França. Els embolics i els gags estan servits això sí, en versió original si pot ser.

 

'Operación huracán'

Thriller d'acció trepidant i cinema de desastres naturals a parts iguals, el Departament del Tresor nord-americà corre a contrarellotge per destruir 600 milions de dòlars en bitllets antics abans que arribi un temut huracà que està investigant un meteoròleg. Tot i així, algú més vol aconseguir els diners abans que es destrueixin o marxin volant. Es tracta d'un experiment d'aquelles que fa Hollywood i que de vegades funciona bé... 'Sansón' Un altre personatge històric-mitològic que s'afegeix a les biografies que amb més o menys encert ens arriba de Hollywood cada cert temps. La pel·lícula es basa en la poderosa epopeia bíblica d'un home amb una força sobrenatural escollit per Déu per alliberar Israel.

'Sherlock Gnomes'

'Sherlock Gnomes'
'Sherlock Gnomes' | Cedida

 

Aventures animades infantils protagonitzades per personatges coneguts però que en realitat són nans de jardí. Recordeu 'Gnomeo y Julieta'? Doncs el mateix però amb Sherlock Holmes com a protagonista.

'Verdad o reto'

 

Una inofensiva partida d'aquelles que obliguen als jugadors a dir la veritat a preguntes compromeses es converteix en un malson quan algú comença a castigar als que menteixen o no accepten el repte.

Recordeu que encara durant tot aquest dimecres podeu gaudir de la festa del cinema amb totes les entrades a només 2,90 € per totes les sessions. A partir de demà, podeu gaudir també de descomptes especials a les sales d'Ocine amb la targeta gratuïta Ocine Fidelity Plus. Finalment, dimarts vinent dia 15 de maig a partir de les 17:30 podreu gaudir d'una Sessió Nadó amb la projecció de 'Campeones'


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on