Els dinosaures envaeixen els cinemes de Tarragona

Una de les estrenes més esperades de l'any i una de les que ja es perfilen com les grans triomfadores d'aquest estiu 2018 és la pel·lícula que s'estrena aquest dijous a les sales d'Ocine i que ha causat força expectació entre el públic. N'hi ha també d'altres i seguidament les repassem totes:

 

'Jurassic World: El reino caído'

 

 

  

Aquesta pel·lícula és d'aquelles que ho eclipsen tot quan arriben a les sales. El principal reclam per nosaltres és que la dirigeix un català, J.A.Bayona i que la crítica l'està deixant molt bé. Produeix Steven Spielberg i es tracta de la seqüela de Jurassic World, la cinta que va fer ressorgir amb la força d'un tiranosaure rex la saga dels noranta. Repteixen Bryce Dallas Howard i Chris Pratt com a protagonistes i l'espectacularitat de les seqüències que ja s'han pogut veure combinades amb l'emoció fan preveure una nova gran història. A més, a Tarragona estem d'enhorabona perquè el director de so de la cinta, Oriol Tarragó, ens la presentarà ell mateix aquest dissabte dia 9 de juny a la tarda.

 

  

'Marguerite Duras. París 1944'

 

'Marguerite Duras. Paris, 1944'
'Marguerite Duras. Paris, 1944' | Cedida

 

 

  

Drama francès on el títol ja dóna força pistes. Quan troba dos vells quaderns en una caixa oblidada, Marguerite Duras recorda el seu passat. A la França ocupada pels nazis de 1944, la jove i prometedora escriptora va participar activament en la resistència. El seu marit és deportat per la Gestapo i ella s'endinsa en una lluita desesperada per aconseguir que torni.

 

 

   

'McQueen'

'McQueen'
'McQueen' | Cedida

 

  

Documental de caràcter personal a l'extraordinària vida, carrera i obra del dissenyador Alexander McQueen. El document compta amb entrevistes exclusives i mai vistes amb els seus amics i familiars més directes, arxius, música i material inèdit. Un homenatge a un dels personatges més admirats del món de la moda mundial.

  

  

'Normandia al desnudo'

 

'Normandía al desnudo'
'Normandía al desnudo' | Cedida

 

 

Comèdia francesa de gènere on una sèrie de ramaders d'un petit poble de Normandia s'han vist afectats per la crisi agrícola i busquen la manera de fer sentir les seves reivindicacions. Casualment passa per la zona un famós fotògraf especialitzat en nus massius...

 

  

Consulteu tots els horaris, sessions i compreu les entrades des de la web d'Ocine.