Vuit formes de perdre el greix abdominal

Beure aigua i suc de llimona en dejú, un dels consells

Amb aquests consells aconseguiràs reduir el greix abdominal. | Cedida.

Perdre greix abdominal és un dels majors reptes que tenim a l'hora de perdre pes. Com que el greix acostuma a localitzar-se en diverses zones del nostre cos, el ventre és l'àrea més difícil de treballar, ja que requereix esforç i força de voluntat. Tot i que l'exercici i la dieta ajuden a reduir notablement el greix abdominal, també és important tenir en compte altres recomanacions que poden ajudar a aconseguir millors resultats en menys temps. Aquí deixem vuit consells per lluitar contra aquest greix que s'acumula a l'abdomen, segons mejorconsalud.com.

1. Aigua amb llimona en dejú. El consum d'aigua amb llimona en dejú és un gran suport per aconseguir un ventre pla i cremar greix abdominal. La llimona té propietats desintoxicants i depuratives que ajuden a eliminar les deixalles del cos, afavorint la digestió i contribuint a la crema de greix. Barreja el suc de llimona en un got d'aigua tèbia i posa-li una mica de sal.

2. Evitar el consum d'arròs blanc. L'arròs blanc contribueix a augmentar el pes corporal i el greix abdominal. Si vols tenir un ventre pla has d'incloure a la teva dieta aliments amb blat, com el pa integral, quinoa i avena.

3. Evitar el consum de sucre. Aquest consum incrementa el greix al voltant del cos, ventre i cintura. Per aconseguir un ventre pla s'ha d'evitar menjar dolços, begudes amb molt de sucre i aliments rics en greix.

4. Incrementar el consum d'aigua. D'aquesta forma s'ajuda a mantenir el cos hidratat, activa el metabolisme i estimula l'eliminació de deixalles del cos. El més ideal és beure un litre i mig o dos litres d'aigua al dia. Això si, l'aigua s'ha de consumir dividida en diversos cops al dia, ja que beure els dos litres en una sola vegada no aporta els mateixos beneficis i pot ser perjudicial.

5. Menjar all cru. Tot i que, el sabor de l'all i la seva olor no són massa agradables per a menjar cru tots els dies, el cert és que tot esforç té recompensa. El consum d'all cru tots els matins ajuda a la dieta, ja que, ens facilita cremar el greix amb més facilitat. En aquest cas, es recomana menjar de dos a vuit alls crus, acompanyats d'un got d'aigua amb llimona. A més, també ajuda a millorar la circulació.

6. Incrementar el consum de fruites i verdures. Una bona dieta ha d'incloure una gran quantitat de fruites i verdures. S'ha d'evitar el consum d'aliments processats i optar per menjar aliments orgànics.

7. No menjar processats. El consum d'aquest tipus d'aliment impedeix aconseguir un ventre pla. Per poder eliminar el greix s'han d'evitar les carns processades, farines refinades i enllaunades, ja que contenen una gran quantitat de calories.

8. Consumeix més espècies. Aquest tipus d'aliment és una gran ajuda per la dieta i contribueix a la pèrdua de pes. Les espècies més populars ens permeten activar el metabolisme i aportar grans beneficis a la salut. A més, ajuden a disminuir els nivells de sucre en la sang per evitar la diabetis.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on