Les set accions que va fer aquest home per perdre 99 quilos sense fer dieta

Jon Gabriel va escriure el llibre «The Gabriel Method»

L'abans i el després de Jon Gabriel. Foto: The Gabriel Method.

El cas de Jon Gabriel us sorprendrà. Es tracta d'un home molt passat de pes que va aconseguir aprimar-se 99 quilos sense fer gens d'esport. De quina manera? Gabriel ha escrit un llibre per explicar-ho, anomenat «The Gabriel Method», que va ser un èxit de vendes i es va arribar a traduir a 14 llengües diferents. Pesava 185 quilos i el que li va fer canviar el mètode de vida no va ser cap espant mèdic. L'11 de setembre de 2001 va estar a punt d'agafar un dels vols que es va encastar a Pensilvània, l'únic de fora de Nova York el dia dels atemptats.

Des d'aquell moment, valorant la vida, va decidir cuidar-se, però sense fer dieta. Aquests són els seus consells bàsics, amb els quals va perdre gairebé 100 quilos:

1. Començar a nutrir el cos: enlloc de fer dietes, Gabriel va potenciar els aliments més nutritius. Si li venia de gust menjar pizza o dolços ho feia, però ben aviat el seu cos va mostrar-se més procliu als nutrients més saludables.

2. El seu sistema digestiu no funcionava bé, de manera que va començar a menjar molts probiòtics i enzims digestius.

3. L'apnea del son era un dels seus principals problemes, de manera que es va decidir a adquirir una màquina que li facilités el descans. Això va ser clau perquè l'apnea alimenta hormones que, després, estimulen l'augment de pes.

4. L'estrès augmenta la gana i això condueix a menjar pitjor. La meditació matinal li va servir per pal·liar-lo.

5. Després de reduir despeses, es va traslladar a una casa on va començar a cultivar les seves pròpies verdures i hortalisses.

6. Va ser un bon moment per resoldre traumes del passat. Això el va ajudar a sentir-se més bé amb si mateix i menys gras. D'aquesta manera, el cos li funcionava millor amb l'ajut de la ment.

7. Gabriel va començar a alliberar toxines, una manera clau per perdre pes. A través d'aigua amb llimona, vinagre de sidra, sucs i amanides, l'home va arribar a perdre 18 quilos.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on