Horòscop de la setmana

ÀRIES (21 de març - 19 d'abril)

Arriben dies d'agafar la iniciativa pel que fa a la feina, t'agradar treballar amb noves tecnologies i aprofitar els recursos, però no ho deixis tot en mans de les màquines perquè si alguna falla, se't girarà en contra. Pel que fa a la teva vida sentimental, pren-te les coses amb calma i no intentis buscar els tres peus al gat, no intentis barrejar-te en conflictes de la gent que t'envolta, perquè encara que la teva intenció sigui ajudar, només aconseguiràs complicar les coses i acabar rebent. El teu objectiu per aquests dies ha de ser mantenir les coses senzilles.

TAURE (20 d'abril - 20 de maig)

Aquesta setmana la gent que t'envolta et farà un cas especial, els teus dots de líder natural seran encara més marcades i et serà fàcil que segueixin les teves iniciatives. Això pot ser positiu tant per la teva feina, on pots imposar els criteris que creguis oportuns sense trobar oposició, com per la teva vida social, on podràs tirar endavant els plans que feia temps que et rondaven pel cap. Però vigila i no et passis, si manes massa i no reflexiones, i et dediques a donar ordres perquè sí, les coses se't podrien complicar cap a finals de setmana, quan algú s'adoni que l'has intentat manipular.

GÈMINIS (21 de maig - 20 de juny)

La setmana que comença portarà nous aires a la teva vida, sobretot et servirà per trencar una mica la rutina i sortir de la quotidianitat. Arribarà un canvi, extern o iniciat per tu mateix, que capgirarà una mica la teva zona de confort, però no et preocupis, les novetats seran positives per tu. Aquests canvis poden afectar tant la teva part més intel·lectual, despertant un nou interès per alguna cosa que abans et semblava distant, com a la teva part més emocional i visceral, fent que surtis per llocs poc habituals i et moguis amb gent amb qui no et pensaves que poguessis connectar. 

CRANC (21 de juny - 22 de juliol)

Aquests dies que vénen et serviran per despertat el teu vessant més social, tindràs facilitat per expressar-te i et serà més senzill que de costum començar converses amb desconeguts. L'estiu és un bon moment per conèixer gent nova i aconseguir renovar una mica el teu voltant. Pel que fa a la feina, si treballes en un àmbit creatiu, les coses es desencallaran de forma natural i tindràs ganes d'embrancar-te en un nou projecte en el qual siguis tu el responsable de les idees. Fes cas a la teva intuïció i deixa fluir les idees que se t'acudeixin. 

LEO (23 de juliol - 22 d'agost)

Comença una setmana d'escassetat, ja que la teva economia aquests dies no estarà per tirar coets, així que haurà de despertar la teva habilitat per reaprofitar i reutilitzar. Tens talents per fer que les coses velles semblin peces amb classe i bon gust, així que si tenies pensat començar un projecte, pots centrar els teus esforços en això. Pel que fa a la teva vida social, coneixeràs gent nova i ressorgirà el teu talent natural per fer amics i contactes, prova d'aprofitar-ho per millorar la teva situació laboral.

VERGE (23 d'agost - 22 de setembre)

La teva salut et demana un canvi d'hàbits, a l'estiu és fàcil descontrolar-se amb l'alimentació i les rutines, però el cos et demanarà tornar una mica a la rutina que portes durant l'any i recuperar els hàbits més saludables, almenys durant uns dies. Pel que fa a la teva vida sentimental, pot ser que amb l'arribada de l'agost les coses es relaxin una mica i desapareguin les tensions que tenies amb la parella. Us serà més fàcil entendre-us i tornareu a tenir una sintonia que feia temps que no notaves.

BALANÇA (23 de setmbre - 22 d'octubre)

Durant aquesta setmana que comença, la teva intuïció serà la teva millor amiga, sobretot en el terreny sentimental. Surt, passa-t'ho bé, procura conèixer gent, i sobretot, si alguna cosa et diu que hauries de parlar amb una persona en concret o presentar-te, no dubtis i fer-ho. Podries conèixer la teva ànima bessona i començar alguna cosa important amb ella. Pel que fa a la feina, la intuïció també et serà útil, però en aquest cas, per evitar-te problemes i malentesos. Encara que la lògica et digui una cosa, si tens la sensació que l'opció correcta és una altra, segueix la teva intuïció.

ESCORPÍ (23 d'octubre - 21 de novembre)

Aquests dies seran clau per la teva vida amorosa, si estàs solter, tens l'oportunitat de conèixer la teva mitja taronja. Procura no defugir els esdeveniments socials perquè algú proper et podria presentar la persona dels teus somnis, només et caldrà estar receptiu i intentar treure el teu vessant més atractiu. Pot ser que sense adonar-te'n comencis una conversa que et faci adonar que algú està fet a mida per a tu. Pel que fa a la salut, intenta cuidar-te una mica i tornar als hàbits saludables, els excessos de les vacances et podrien passar factura. 

SAGITARI (22 de novembre - 21 de desembre)

Arriba una setmana molt important per a la teva vida professional, durant aquests dies que s'acosten tindràs l'oportunitat d'aconseguir una millora laboral que et portarà a la posició que sempre havies somniat. Busca la manera de fer-te veure i de demostrar quins són els teus punts forts, no deixis que ningú et passi per sobre, perquè ha arribat el teu moment. Pel que fa a les relacions, tot i que l'estiu sembla el moment perfecte per trobar temps per dedicar als amics i la família, se't farà molt difícil aconseguir-ho. No et desesperis, i no t'enfadis si a la gent li costa quadrar l'agenda amb tu. Ja arribaran dies per fer vida social més endavant.

CAPRICORN (22 de desembre - 19 de gener)

Aquests dies et serà difícil mantenir les aparences davant les persones que són importants per tu. Sí hi ha alguna cosa que et preocupa o et molesta, no intentis dissimular i amagar-ho, perquè no te'n sortiràs. Aquest pot ser un bon moment per sincerar-te i deixar anar les coses que feia temps que et preocupaven. Pel que fa a la salut, necessites relaxar-te una mica i buscar temps lliure per desconnectar. Les tensions i l'estrès es poden traduir en mals d'esquena o en un refredat d'estiu, és millor que et cuidis una mica.

AQUARI (20 de gener - 19 de frebrer)

Aquesta setmana et trobaràs especialment atractiu i tindràs ganes de conèixer gent i seduir-la, arregla't una mica i surt, et serà fàcil connectar amb les persones i trobar-t'hi còmode. La teva vida sentimental agafarà una altra velocitat, sobretot a finals de setmana, quan podries conèixer algú que realment t'agradi. Pel que fa al teu vessant creatiu, se't despertaran les ganes de crear i inventar. Si treballes en un sector creatiu, intenta bolcar-te en un projecte que t'inspiri i deixa't portar per la teva part més imaginativa.

PEIXOS (20 de febrer - 20 de març) 

Comencen dies positius per la teva vida professional, podries rebre alguna oferta o proposta per agafar més responsabilitat i demostrar quins són els teus punts forts. Treu els teus dots de líder i agafa el comandament del projecte en què estiguis treballant, notaràs que les idees vénen gairebé soles i que no et costa aplicar-les. Pel que fa a la teva vida amorosa, podria produir-se un malentès amb la teva parella o amb algú amb qui tens una relació especial, sobretot, recorda que és millor parlar les coses i deixar clar que tots dos enteneu el mateix. Val més explicar què et preocupa, que enfadar-te per alguna cosa que et molesta i no dir res.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on