Comencen els treballs al terreny on es construirà el centre cívic de La Miralba

Està previst que l’obra de construcció tingui una durada de sis mesos i mig

Comencen els treballs al terreny on es construirà el centre cívic de La Miralba
Comencen els treballs al terreny on es construirà el centre cívic de La Miralba | cedida

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha informat que aquest dimecres, 30 de maig, han començat els treballs de neteja del terreny del carrer Gladiol on s’ubicarà el centre cívic de la Miralba, unes obres que s’han adjudicat per un preu de 222.681,19€ i que tindran una durada de sis mesos i mig.

L’obra de construcció del Centre Cívic de la Miralba és finançada pel Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona per 215.438,54 euros. L’import restant serà assumit amb fons propis de l’Ajuntament de la Bisbal.

El Centre Cívic de la Miralba estarà ubicat en un solar de propietat municipal ubicat al carrer Gladiol, número 6. La regidora d’Urbanisme i alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, s’ha mostrat satisfeta per l’inici de les obres i ha recordat que aquesta «era una obra necessària donada la necessitat i desig de comptar amb aquest equipament que han manifestat els veïns des de fa molts anys». Segons l’alcaldessa, està previst que l’equipament pugui entrar en funcionament a finals d’aquest any o principis de l’any vinent.

La Bisbal adjudica la construcció del centre cívic de la Miralba

El passat 17 de maig la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar l'adjudicació de les obres del centre cívic de la Miralba al licitador Excavacions i Transports Rovira S.A. per un import de 222.681 euros. El projecte d'aquest centre cívic pot avançar gràcies a la subvenció que l'Ajuntament de la Bisbal va sol·licitar a la Diputació de Tarragona, i que es va aprovar el passat mes de desembre. El 28 de juliol del 2017 l'equip de govern local va aprovar inicialment el projecte d'obra bàsic i executiu del centre cívic de la Miralba en un solar de propietat municipal. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari