Queixes per la nova ubicació d'una parada de bus a l'Hospital del Vendrell

La parada de la línia que va de Vilanova al Vendrell s'ha reubicat a una rotonda d'accés al centre hospitalari

La nova parada dels busos de la línia que va entre Vilanova i el Vendrell està en una rotonda.
La nova parada dels busos de la línia que va entre Vilanova i el Vendrell està en una rotonda. | BP Diari

Malestar entre alguns dels usuaris de l'Hospital del Vendrell pel canvi d'ubicació de la parada de bus de la línia que va de Vilanova i la Geltrú al Vendrell, que gestiona l'empresa Monbus. Des d'aquest passat dilluns, els autocars d'aquesta línia s'aturen a una nova parada que hi ha a la rotonda d'accés a l'Hospital, uns 250 metres més lluny que on ho feien abans, just davant de l'hospital.    

El motiu principal del canvi és el caos que es genera a la zona d'aparcament de l'Hospital, on molts cotxes s'aturen en doble fila i dificulten les maniobres dels autocars. Però els usuaris d'aquesta línia ja han mostrat el seu malestar pel canvi. A banda del que suposa recórrer aquests 250 metres per persones grans o amb mobilitat reduïda, la nova parada es troba al mig d'una rotonda, sense bancs per seure ni una marquesina per aixoplugar-se en cas de pluja. Tampoc hi ha il·luminació.  

Informe de l'Ajuntament

La companyia va demanar fa un mes i mig a la Generalitat en canvi d'ubicació, i ha rebut el permís per a fer-ho. Però després de les queixes dels usuaris, des de la Generalitat s'ha demanat ara a l'Ajuntament del Vendrell que es faci un informe valorant com afecta aquest canvi de lloc. També des de l'Ajuntament de Calafell han dit que demanarien a la Generalitat que es reconsiderés la situació. Molts dels usuaris d'aquesta línia són ciutadans de Calafell que van a l'hospital vendrellenc.

Les altres línies de bus urbà que operen al Vendrell segueixen parant al mateix lloc que abans, a la parada que hi ha a prop de la porta d'entrada del centre. Aquest és un problema derivat de la manca d'aparcament que hi ha a l'hospital, especialment als matins, que fa que sigui molt complicat circular pel recinte.

Un cartell informa del trasllat de la parada a la marquesina on s'aturen la resta de busos.
Un cartell informa del trasllat de la parada a la marquesina on s'aturen la resta de busos. | BP Diari

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari