La Fundació Santa Teresa, protagonista d'un vídeo per impulsar el voluntariat

Hi prenen part quatre joves vendrellencs

El Daniel és membre de la Fundació Santa Teresa del Vendrell i sempre ha gaudit del seu temps de lleure en soledat, però ara «s'ha convertit en un amic més i ha creat uns vincles amb nosaltres que enganxen». Així ho expliquen els voluntaris de la Fundació a la nova campanya de captació de voluntariat de Dincat Plena Inclusió Catalunya, en la que la Gemma, el Daniel, el Ferran i el Joan, n'han estat els protagonistes. Dincat Plena Inclusió Catalunya ha presentat aquesta campanya amb l'objectiu de ressaltar la importància de la figura del voluntari a les entitats.

Segons Dincat, el lema de la campanya «Això enganxa» ajuda a explicar que, si s'acull, acompanya i forma a la persona voluntària i si les accions són de contacte i relació amb les persones, el voluntariat enganxa. I és que el voluntariat aporta a les persones amb discapacitat la possibilitat d'ampliar el seu ventall de relacions, experiències i vivències i sobretot, és un gran suport en diferents activitats de la seva vida diària. En definitiva, se situa com un agent actiu que contribueix a l'acompliment de la missió de les entitats, que complementa la tasca professional i que, sobretot, dóna suport a les persones i fa de nexe i lligam amb la societat.

El projecte «Vols?» de la Fundació Santa Teresa La Fundació Santa Teresa fa 10 anys que gaudeix de la participació implicada de persones que, amb la seva actitud vital, fomenten relacions personals amb les quals tots hi surten guanyant. «Vols? sentir el voluntariat» neix al desembre del 2006 del ferm convenciment dels valors que aporten els voluntaris, de les seves capacitats personals i dels coneixements professionals que enriqueixen i milloren la qualitat de vida de les persones de la Fundació. L'objectiu general és oferir oportunitats d'enriquiment mutu, entre el voluntari i la persona amb discapacitat, on cadascú pugui obtenir satisfaccions en les seves motivacions personals, apostant perquè aquestes oportunitats siguin actives.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari