El Palau Gener i Batet i la Giralda, estrelles de la Fira Modernista del Penedès

L'Arboç celebra aquest cap de setmana la setena edició d'una fira plenament consolidada

 

La VII edició de la Fira Modernista del Penedès, que té lloc a l'Arboç aquest cap de setmana, tindrà en els edificis del Palau Gener i Batet i la Giralda els seus principals atractius patrimonials. S’organitzaran diverses activitats en ambdós edificis durant aquest cap de setmana del 14 i 15 d’abril. Dissabte 14 d’abril, a partir de les 17.15 hores, el Palau Gener i Batet acollirà un dels actes més esperats de la Fira Modernista, la visita guiada i teatralitzada.

 

Visitants i curiosos podran visitar l’emblemàtic edifici de la mà del guia local Eduard Jané, i del guardonat amb la Creu de Sant Jordi, Elenc Artístic Arbocenc, que revelarà a tots els assistents en una petita peça teatral les infidelitats del matrimoni propietari del Palau Gener i Batet. Dissabte al vespre, a partir de les deu, l’aula magna del Palau Gener i Batet acollirà l’espectacle de màgia de prop 'Deliris Impossibles', de la mà del mag Jordi Quimera.

Ampliació de l'horari de visita de la Giralda

El diumenge 15 d’abril a les 12.00 hores es realitzarà per a tots els assistents una vista guiada, sense teatre, al Palau Gener i Batet, a càrrec d'Eduard Jané. Tots els actes al Palau Gener i Batet són gratuïts. Una de les principals novetats de la VII Fira Modernista del Penedès és l’ampliació de l’horari de visita de la Giralda. Tant dissabte com diumenge, de les 11.00 a les 13.30 hores, i de les 17.00 a les 19.30 hores, els visitants de la Fira Modernista tindran l’oportunitat de veure la planta noble de La Giralda en visita lliure i a un preu tres euros.

 

Totes les persones disfressades i ambientades d’època tindran entrada gratuïta a la Giralda. Es pot consultar el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès en aquest enllaç. La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç. Per escalfar motors s'ha presentat un vídeo sobre la fira.Comentaris

envia el comentari