Més de mil participants, a la 76a Festa de la Bicicleta del Vendrell

Es va assolir una recaptació de 440 euros de la campanya solidària 'Pedalem junts per una mateixa causa'
L'escola Àngels Garriga va rebre el premi al grup més nombrós.
L'escola Àngels Garriga va rebre el premi al grup més nombrós. | Ajuntament del Vendrell

La 76a Festa de la Bicicleta del Vendrell es va celebrar aquest diumenge 27 de maig amb més mil participants i amb una recaptació de 440 euros de la campanya solidària 'Pedalem junts per una mateixa causa' que, enguany, es destinava a l'Associació oncològica Crisàlide del Baix Penedès. Es van repartir diversos premis. El premi al ciclista de més edat va ser per Modesta Miret Alsina (nascuda l'any 1924) de la Residència d’Avis la Muntanyeta i el Centre de Dia Anna Serra. El ciclista de menys edat va ser Biel Lluch Jané, de l’escola bressol El Puig.

 

La Família més nombrosa va ser la família Merchan, el grup que ve de més lluny va ser el de l'escola La Parellada de Santa Oliva, el grup més nombrós (no escoles) va ser pels Pastorets del Vendrell, mentre que el grup més nombrós d’escoles va ser per l'escola Àngels Garriga. El premi al grup més divertit i original va ser per l'escola bressol Mestral (primer) l'escola La Parellada de Santa Oliva (segon) i l'escola bressol el Puig (tercer). La bicicleta més original va ser la de Maria José López. 

Premis a les carrosses

Pel que fa a les carrosses, el primer premi va ser per l'escola bressol Mestral, amb 'El conte dels tres porquets', seguida dels Pastorets del Vendrell, amb 'Pau i llibertat' i del col·legi Sagrat Cor, amb 'Com denominació d’origen Penedès, no hi ha res!'. Com ja ve sent habitual en les darreres edicions, el vessant esportiu de la Festa de la Bicicleta enguany va tornar a recaure en l’organització del Club Open Natura. Aquests van preparar diversos actes que van tenir lloc el dissabte 26 de maig, com van ser la VI Mostra Tot sobre rodes, el Campionat Escolar Infantil de Patinets, l’Exhibició i taller de biketrial, la III Prova de Resistència BTT 3 hores i l’11a Pedalada Nocturna.

 

L'escola bressol Mestral ha rebut el premi a la millor carrossa.
L'escola bressol Mestral ha rebut el premi a la millor carrossa. | Ajuntament del Vendrell

 Comentaris

envia el comentari