Calafell planteja alternatives pel Carnaval de Segur després dels problemes d'aquest any

Retardar una hora la sortida o fer-la el dissabte al matí, algunes de les opcions que hi ha sobre la taula

Las Curritas de Cunit han guanyat el primer premi de comparses visitants.
Imatge del Carnaval de Calafell 2018. | Ajuntament de Calafell

L'Ajuntament de Calafell estudia diverses alternatives per evitar que es repeteixin els problemes d'aquest any a la rua de Segur de Calafell del divendres al vespre. La proximitat horària entre les rues del Vendrell i la de Segur va fer que molts participants no arribessin a temps a la sortida de la de Segur. Això va fer que moltes carrosses comencessin a desfilar sense tots els seus integrants, i que hi hagués molta distància entre grups.

La regidora de Turisme, Maite González, ha explicat al 'Diari de Tarragona' que el consistori estudia opcions com retardar una hora la rua, passant de les nou a les deu, o traslladar-la al dissabte al matí. Aquesta última opció evitaria també que els participants estiguessin tan exposats a les inclemències meteorològiques, especialment en anys com aquest, que ha fet temperatures molt baixes.

Més coordinació amb el Vendrell

També es vol buscar una major entesa amb l'Ajuntament del Vendrell, una cosa que es reclama des de fa temps. La rua del Vendrell va començar enguany a les 19.30 hores, i la de Segur ho havia de fer a les 21.00 hores. Mirés com es mirés, era molt complicat que els grups participants poguessin arribar a temps a la sortida de Segur. Tot i que l'alcalde de Calafell, Ramon Ferrer, va apuntar a les xarxes socials l'opció d'avançar l'hora de la rua de Segur i que els participants escollissin entre una de les dues rues, aquesta opció no sembla la preferida entre alguns comparsistes, que preferirien prendre part a les dues rues.

A més , també apunten que fer canviar l'hora de la rua del Vendrell, quan només se'n fa una i a Calafell se'n fan tres no seria adequat. Coordinar-se sembla, doncs, indispensable. De fet, a la pròxima reunió del Penedès Marítim es posarà aquest tema sobre la taula, per buscar que el Carnaval sigui un dels potencials de la zona.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari