S'inaugura el Vilarenc Zenit, el punt de referència empresarial de Calafell

L'espai inclou viver d'empreses, el Punt de la Feina i la Regidoria de Treball

La sala de coworking del Vilarenc Zenit. Foto: M.G.

Calafell ha inaugurat aquest dijous, 17 de març, el Vilarenc Zenit, batejat per l'alcalde del municipi, Ramon Ferré, com «el punt de referència empresarial de Calafell». L'acte d'avui ha posat punt i final a un projecte que va fer les seves primeres passes l'any 2008, i amb el qual Calafell ja disposa de la seva pròpia versió de l'Eina del Vendrell, un espai que funciona com a viver d'empreses, assessoria a emprenedors i que, a més, aglutina aquells departaments del consistori relacionats amb l'ocupació, com la regidoria de Treball o el Punt de la Feina.

El Vilarenc Zenit disposa de despatxos que es poden llogar per les empreses, a més d'una sala de coworking pels emprenedors o autònoms. L'objectiu amb això és que «els emprenedors del municipi es quedin a Calafell i no hagin de marxar a fora», en paraules de la tinent d'alcalde Helena Rubio. Al pis superior també hi ha una sala de reunions i un espai de descans amb taules i màquina de cafè.

Ramon Ferré, adreçant-se als assistents. Foto: M.G.

Al pis inferior és on es troben les dependències de la regidoria de Treball i les del Punt de la Feina, amb les diferents ofertes de formació i treball. «És un àmbit molt important pel municipi, ja que generar ocupació és una de les prioritats en aquests moments», ha recordat Ramon Ferré en l'acte d'inauguració, que ha comptat amb representants de diferents administracions com el Consell Comarcal. 

El Punt de la Feina es troba a la planta baixa del Vilarenc Zenit. Foto: M.G.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari