La música inundarà els carrers del Vendrell amb el primer BP Fest

Una vintena de grups actuen en quatre escenaris repartits pel nucli antic

 

El primer BP Fest farà que el Vendrell respiri música durant tot el dissabte 12 de maig. Aquesta proposta impulsada per l'Associació de Músics del Baix Penedès és la continuació de la Mostra de Grups que s'ha fet durant sis anys per la comarca. Després que s'hagués constatat l'esgotament de l'anterior format, l'associació l'ha reformulat amb l'objectiu que sigui tant un festival de carrer com un aparador pels grups que hi ha al Baix Penedès.

 

Així, un total de quatre escenaris distribuïts pel centre de la ciutat acolliran concerts d'una vintena de formacions, des de les cinc de la tarda i fins a la mitjanit. A la plaça Francesc Macià hi haurà grups i artistes de caràcter més intimista, com ara FAR, Jazz Attack, Sumerio, Sònia Linares, Cherwing Williams, i Nerea Bassart. A la plaça Vella hi haurà els grups de rock més contundents, amb Bateman 206, Rever, 2UT, Sweet Margaret, Yoga Flame i Obstacle. A l'escenari de la plaça de les Garrofes hi haurà les propostes més tradicionals o clàssiques, com les formacions de les escoles de música Contrapunt,  Pau Casals i Tradicional del Penedès. També hi actuaran Extingui-2, Contraband i Oclús.

Gemma Humet i la Bellvei Band

El quart escenari estarà situat a la plaça del Tívoli i serà de pagament, amb un concert que farà Gemma Humet a partir de dos quarts de nou del vespre i la Bellvei Band, a dos quarts d'onze. L'entrada té un preu de 15 euros i inclou degustació i copa de cava. En l'apartat de concerts cal no oblidar els dos vermuts que es faran al migdia, un de tradicional amb les Gralles del Baix Penedès a la plaça de les Garrofes i un d'electrònic a la plaça Vella amb els DJ's FerryLip, Dani Manyé i Miki Merka.

 

El BP Fest mantindrà durant el matí de dissabte les Jornades Professionals que ja es feien amb la Mostra de Grups. En aquesta ocasió, l'Escola de Música Pau Casals acollirà des de les 10.30 hores diferents xerrades relacionades amb el món de la música, un taller de percussió a càrrec d'Àlex Carasol i una masterclass de bateria a càrrec de Glòria Maurel. A les 12.30 hores es presentarà la Guia de Grups 2018, i a continuació es presentarà la Coproducció AMBP a càrrec del grup Et-co a la sala Agustí Cohí Grau. A les dues es farà un dinar de triple maridatge als Jardins del Museu Deu i a les quatre de la tarda, una taula rodona sobre 'Autogestió Musical'. Es pot consultar el programa complet en aquest enllaç.Comentaris

envia el comentari