'Top One Language School', més de 30 anys d'experiència en l'aprenentatge d'idiomes al Vendrell

L'escola d'idiomes ja ha obert inscripcions per al curs 2107-2018

'Top One Language School' té més de 30 d'experiència en l'aprenentatge d'idiomes. | BPDiari

 

Unes de les opcions més sòlides que hi ha per aprendre idiomes al Vendrell i al Baix Penedès és l’escola ‘Top One Language School’, que té una experiència de més de 30 anys en el sector. Aquesta escola d’idiomes situada al centre de la ciutat (C/Cerdanya, número 1, 2n 1a) ofereix cursos de tots els nivells, tant d’anglès, francès, alemany i rus, com de català i castellà per estrangers, i per a totes les edats, des d’infants a partir de tres anys, fins a adolescents i adults, sense oblidar la formació professional i les empreses.

A ‘Top One Language School’ són experts en la preparació d’exàmens oficials de Cambridge, d’Oxford, de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), o el Trinity College, així com pel Toefl o oferint cursos de reforç. L’escola s’adapta a les necessitats dels alumnes i de cadascun dels grups, sempre reduïts. «Cada grup és diferent i ens plantegem el repte d’adaptar-nos-hi d’una manera didàctica i posant la il·lusió per davant de tot», apunten.

La metodologia es basa en «el treball de l’expressió i la comprensió oral i escrita, sense oblidar la gramàtica i el vocabulari», i es fan seguiments trimestrals dels alumnes. Una de les iniciatives que duen a terme són els ‘Story Clubs’ tant per a nens com per adults, unes activitats basades en l’’Speaking’ fent servir històries, contes o personatges, on prima la interacció.

Una de les classes de 'Top One Language School'. | BPDiari

 

De la mateixa manera, el centre és col·laborador del ‘British Summer’, uns campaments d’estiu per a petits o estades a l’estranger per a adolescents i adults que es duen a terme durant els mesos estivals. Sortides que també es poden fer en família, i on l’aprenentatge de la llengua es fa amb plena integració amb la gent del país i combinant diferents tipus d’activitats. En total s’ofereixen més de 90 sortides diferents a llocs com Anglaterra, els Estats Units, Canadà, Gal·lès, Irlanda, Nova Zelanda, França o Alemanya, entre d’altres. L’escola ofereix a principis de cada any informació sobre cada sortida i gestiona els diferents tràmits.

‘Top One Language School’ ja ha obert les inscripcions per al curs 2017-18 des del dia 4 de setembre, en horari de cinc a vuit de la tarda al carrer de la Cerdanya, número 1, 2n 1a, del Vendrell. Els cursos comencen el dia 18 de setembre. Es pot demanar informació al telèfon 977 66 20 47 o al correu electrònic [email protected].

Mural amb fotos de les sortides del 'British Summer'. | BPDiari

 

Una de les classes pels més petits. | BPDiari

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari