Trànsit inicia els tràmits per restringir els camions a l'N-340 i a l'N-240

L’objectiu és reduir la sinistralitat que hi ha en aquestes carreteres i millorar la mobilitat

Camions circulant per la carretera N-340
Camions circulant per la carretera N-340 | delcamp.cat

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha iniciat els tràmits per reduir la circulació de vehicles pesants. La restricció serà a diversos trams de l’N-340 i a l’N-240, a les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Lleida.

L’STC ha dissenyat l’esborrany que delimita les restriccions a la circulació durant el 2018. A més, afegirà a les restriccions que ja existeixen a l’N-II, els trams concrets de prohibició a l’N-340 i a l’N-240. L’objectiu de les restriccions és reduir la sinistralitat que hi ha en aquestes carreteres i millorar la mobilitat. Així doncs, la proposta de resolució es basa en la restricció de vehicles o conjunt de vehicles de transport de mercaderies de quatre o més eixos.

Actualment, en les carreteres N-240, en el tram comprès entre les Borges Blanques i Montblanc, l’N-340, entre Alcanar i l’Hospitalet de l’Infant, i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès, hi ha un gran volum de vehicles pesants i comparativament més sinistralitat, en relació als recorreguts paral·lels per les autopistes AP-2 i AP-7. L’SCT ja ha enviat als organismes, associacions i entitats del sector del transport de mercaderies el tràmit d’audiència.

Trams afectats pel desviament:

 N-340 des del quilòmetre 1.058 a Alcanar fins al quilòmetre 1.122 a l’Hospitalet de l’Infant.  Els vehicles afectats podran circular per l'AP-7/E-15, que es troba entre els recorreguts de Castelló, i la sortida número 38, a l'Hospitalet de l'Infant.

 N-340 des del quilòmetre 1.176,4 a Altafulla fins al quilòmetre 1.209,5 a Vilafranca del Penedès. Els vehicles afectats per aquesta restricció hauran de passar per l'AP-7/E-15, entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, a Vilafranca del Penedès (sud).

—N-240 des del quilòmetre 69 a les Borges Blanques fins al quilòmetre 36,5 a Montblanc. Els vehicles que quedin afectats podran passar per l'AP-2/E-90, entre les sortides número 7,a les Borges Blanques, i número 10, al Pla de Santa Maria.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on