L'Aeroport de Reus tindrà una nova ruta a Londres a partir del 2019

Volarà els dilluns i divendres fins a Londres Sothend

Una imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus.
Una imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus. | delCamp.cat

L'Aeroport de Reus comptarà amb una nova ruta a Gran Bretanya a partir del 2019. Ryanair obrirà una nova ruta entre Reus i l'aeroport de Londres Sothend, i estarà operativa a partir del mes d'abril del 2019. Hi haurà dos vols setmanals, que operaran cada dilluns i cada divendres, de cara a la programació per a la temporada de l'estiu del 2019.

Bitllets en promoció fins aquest divendres

A més, Ryanair ha anunciat que l'aeroport de Londres Sothend també connectarà amb els aeroports de Palma i Bilbao amb quatre vols a la setmana, i amb Alacant i Màlaga amb cinc vols setmanals. Per celebrar aquestes noves connexions, l'aerolínia ha llençat una oferta de bitllets per 24,99 euros per viatjar durant el mes d'abril de l'any vinent. Les persones que vulguin aprofitar l'oferta poden comprar els bitllets fins a la mitjanit d'aquest divendres, 15 de juny, a través de la seva pàgina web. 

El Regne Unit, el més connectat amb Reus

Així doncs, aquesta ruta amb l'aeroport londinenc se sumarà a les 28 ja existents a l'aeroport reusenc. Actualment Reus connecta amb Alemanya, a Frankfurt; amb Bèlgica, a Brussel·les; amb Rússia, a Moscou; amb Irlanda, a Cork, Dublín, Knock i Shannon; amb els Països Baixos, a Amsterdam i Eindhoven; amb Polònia, a Katowice; i amb el Regne Unit, a Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bristol, Cardiff, Doncaster, Nottingham, Edimburg, Glasgow, Leeds, Liverpool, Londres —en diversos aeroports—, Manchester i Newcastle. 

L’Aeroport de Reus registra 122.969 passatgers el mes de maig

Aquest dimarts l'Aeroport de Reus anunciava que ha tancat el mes de maig amb 122.969 passatgers, el que suposa un increment del 5,9% respecte el mes de maig del 2017. Segons ha informat Aena, durant els cinc primers mesos d'aquest 2018, l'aeroport reusenc ha acumulat fins a 196.536 usuaris, un 5,2% més que en el mateix període de l'any passat. 

Pel que fa als vols, aquest mes de maig l'Aeroport de Reus ha comptabilitzat 1.687 moviments, un 7,6% més respecte el maig de 2017. De gener a maig s'han realitzat 5.440 vols, un 3,3% més que fa un any. 

El pes de Ryanair a l’aeroport s’ha reduït al maig fins al 34%. Tot i això, en l’acumulat de l’any l’empresa irlandesa de baix cost encara representa el 55% de viatgers que han passat per les instal·lacions.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on